Leta i den här bloggen

lördag 25 september 2010

Jobbdag

Idag har det varit jobb i stort sett hela dagen. Började vid 7-tiden och fortsatte till 18. Har jobbat en hel del med garaget. Nu är tomrören och dosorna dragna för elen iallafall och det är skönt. Nu kan vi isolera och gipsa väggar och tak. Blir nog att försöka få det gjort nästa gång man är i Oskarshamn när det nu blir... det börjar dra ihop sig till revision och då är man inte hemma så mycket.

Fick en konstig fråga i matsalen häromdagen... fick mig mest att tänka på mellanstadiet men det är skönt med tillbakatrippar ibland. Var inte nöjd med mitt svar iofs... borde ha visat lite mer integritet men det får bli nästa gång...

Har efter mycket funderande och diskuterande med Madde kommit fram till att vi båda ska sluta att ställa upp för folk. Vi har båda märkt att det är något som aldrig kommer tillbaka. Det finns såklart undantag... Vi kanske ska sålla oss till en värld där en själv alltid kommer först och resten kommer... ja resten existerar nog inte eller?

Ska kanske säga att det är skönt med våra föräldrar iallafall. De har ställt upp väldigt mycket denna sommar och de verkar inte sluta heller!

1 kommentar:

  1. Haha va det min fråga som var konstig?

    Kvantum?
    Njaa det kanske Kvantum som gäller. Får dra dit ner nästa gång.

    SvaraRadera